logo

GYIK

GYIK

Mennyi ideig tart a fotózás?

Minden fotózás kb 2 óra hosszú. Ha kissebb sorozatot szeretnél, lehetséges, hogy hamarabb végzünk, de ezt előre nem lehet látni.

Milyen fotósorozatok közül választhatok?

Jelenleg 4 féle sorozatunk van. A legkissebb  12, a legnagyobb 48 képet  tartalmaz.  Az áraink  menüpont alatt megtalálod a pontos felsorolást!

Mit hozzak magammal?

Kedvenc játékot és jutalomfalatot hozhattok magatokkal, de van mindig a stúdióban is, ha otthon felejtenétek.
Ha a kutya szőre igényli, akkor a fésűt ne felejtsétek otthon.

Hogyan készüljünk fel a fotózásra?

Legtöbb esetben asztalon fotózzuk a kutyákat. Ha van rá lehetőséged tedd fel otthon egy asztalra az ebet és jutalmazd meg. Hamar meg fogja tanulni, hogy nem kell az asztalon félnie, és így még szebb fotókat tudunk készíteni.

Készülhetnek-e közös képek a kutyákkal?

Természetesen, szívesen készítünk kutyás-gazdis képeket is.

Hogyan választhatok az elkészült képekből?

Fotózás után az összes elkészült, nyers képből egy weboldalt készítünk. Otthon, nyugodt körülmények között  válogathatod majd a kedvenc képeidet.

Megkapom-e digitálisan a képeket?

Az általad kiválasztott képeket digitálisan, nagy felbontásban is megkapod.

Megkaphatom az összes nyers képet fotózás után?

A nyers képeket soha nem adjuk ki a kezünkből. Ezek még csak "félmunkák" és nem szeretnénk, ha félkész munkákkal azonosítanának minket...

Lehetséges-e később az utánrendelés?

Igen, később is van lehetőséged a nyers képekből után rendelni. Elég elküldened a kiválasztott kép számát, amit mi kiretusálva visszaküldünk neked.

Tudok-e a fotókból nagy méretű képet készíttetni?

50x70 illetve 70x100 cm-es printeket tudunk készíteni fotópapírra és vászonra. Emelett 30-50-70 cm-es kör alakú vásonképekből is tudsz választani!

Ha csak néhány képre van szükségem, az megoldható-e?

A legkisebb sorozatunk 12 képes.

Elvigyem-e a kutyát fotózás előtt kozmetikába?

Ahhoz, hogy a kutya szőre szépen csillogjon a képeken, a fürdetést mindenképp ajánlunk. De a tökéletes végeredményért érdemes  felkeresni egy kutyakozmetikust is.

Mire használhatom az elkészült képeket?

Az elkészült fotókat személyes használatra szabadon felhasználhatod (weboldal, Facebook, instagram, stb.). A képeket reklám célra használni vagy harmadik fél felé értékesíteni csak a fotós hozzájárulásával lehetséges. Emellett a fotós is szabadon használhatja a fotókat.

Kutyákon kívül más állatot is fotóztok?

Készítettünk már más állatokról is fotókat, de fő profilunk továbbra is a kutyafotózás marad. Keress fel bátran és megbeszéljük.

Milyen elvárások vannak a kutyámmal szemben?

Az alap engedelmességgel rendelkező kutyákkal könnyebben tudunk dolgozni, de az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy ha kicsit tovább is tart, de minden kutyáról tudunk jó képeket készíteni.

Mennyivel korábban foglaljak időpontot?

Érdemes legalább 1-2 héttel korábban időpontot egyeztetni.

Hozhatok-e több kutyát egyszerre?

A műterem adottságainak köszönhetően akár több kutyával is érkezhetsz a fotózásra. Nem számolunk felárat , ha többen érkeztek!

Vidékről jönnénk, vannak-e hétvégén fotózások?

A műterem elfoglaltsága miatt a csütörtöki nap az, amikor biztosan kutyát fotózunk. 10-20 ra között 2 órás etapokban. Próbálunk minden hónapban egy szombati napot beiktatni, de ezt garantálni sanos nem tudjuk minden hónapban...

Ajándékozni szeretnék egy fotózást, van erre is lehetőség?

Mind a 4 féle sorozatunk elérhető nagyon szép, plasztik kártya formájában.  Emellett vásárlási utalványaink 5-10 és 20.000Ft-os címletekben is vásárolhatóak.

Mennyi ideig használható fel az ajándék és vásárlási utalványok?

Kézhez vételhez számított 1 évig.

Vissza válthatóak-e az ajándék és vásárlási utalványok?

Az ajándék és vásárlási utalványok nem visszaválthatóak!