logo

A fotózásról

A fotózásról

Időpont egyeztetés:

Ha eldöntötted, hogy eljöttök kipróbálni, milyen is egy kutyafotózás, nincs más hátra, mint időpontot egyeztetni. Hívj, vagy írj egy e-mailt és fogunk találni megfelelő időpontot!

Megérkezés:

Ha megérkeztetek, elengedjük kedvencedet a műteremben, hogy felmérje a terepet, addig mi is beszélgetünk egy kicsit. Megmutatom, milyen sorozataink, milyen nyomdai termékeink vannak. Lassan és fokozatosan megismertetjük az új ingereket a kutyáddal, játszunk vele, simogatjuk, szoktatjuk a fotózáshoz. Elmondom, hogy miben tudsz te segíteni, mik a buktatók, mitől lesz jobb a végeredmény. Ha már mindenki tudja, hogy mire számítson lassan belekezdünk.....

Fontos, hogy pontosan érkezzetek. Ha túl korán érkeztek, még tarthat az előttetek zajló fotózás, ezért lehet, hogy várnotok kell!

Fotózás:

Ezt a részt a legnehezebb leírni, mert minden kutya és minden fotózás más és más. Ami biztos, hogy türelemmel  minden kutyáról lehet jó képet készíteni. Sokszor az ehhez vezető út hosszabb, mint gondolnád, máskor pedig pár perc elteltével már rengeteg szép képet csináltunk,  ezt előre sosem látni.  A fotózás végére viszont biztosan sok-sok jó kép közül tudsz majd választani. Ha szeretnétek, készítünk  közös fotót, családi, vagy kutya-gazdi képeket is!

Képválogatás:

Az elkészült képeket a fotózás után átfutjuk. Nem kell helyben semmit sem eldönteni. Készítünk egy weboldalt, ahol fent lesz az összes elkészült kép. Otthon, nyugodt körülmények között  nagyon egyszerűen ki tudod majd választani a kedvenceidet.

Utómunka:

Az általad kiválasztott képeket kiretusáljuk. Hozzáadjuk azt a kis grafikai pluszt, amitől még szebbek lesznek a fotók. Megmutatjuk neked és megkérdezzük a véleményedet.

Nyomtatás:

Minden sorozatunk mellé adunk valamilyen nyomdai terméket, amiben gyönyörködhetsz! Álomszép fotóalbumaink vannak, kivételes minőségű nyomatokkal (de a naptárunkban sem fogsz csalódni),  amit nyomtatás előtt természetesen egyeztetünk veled!

Óriási nyomatokat is készítünk a már meglévő képeidből. 50x70cm-es és 70x100cm-es printeket 3 féle anyagra is nyomtatunk,  papírra, vászonra és a táblás anyagra amit stadúrnak hívnak. A termékeink menüpont alatt képeket is láthattok róluk.

Leadás:

Az elkészült fotókönyvet a képeket tartalmazó CD-vel futár fogja házhoz vinni.

Fizetés:

Helyszínen készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni. Ha nem döntötted el a fotózás végéig, melyik sorozatot választanád, később is utalhatod a végösszeget!