logo

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Te kutyád a LEGSZEBB!

Ha már gondoltál arra, hogy kipróbáld, milyen is lehet egy kutyafotózás, nálunk ezt tét nélkül megteheted! Jelentkezz egy időpontért és mi készítünk egy fantasztikus sorozatot! Az elkészült képekből otthonodban, nyugodt körülmények között magad válogathatod össze, melyik fotókat szeretnéd! Többféle sorozat közül is választhatsz! Garantáljuk, hogy egy szuper élménnyel leszel gazdagabb!
Ne gondold, hogy a Te kedvenced a legnehezebb eset, mert mi már találkoztunk velük…. és ők is gyönyörű képekkel tértek haza.

Kiss Csanád vagyok, fotós. 20 éve dolgozom műteremben. 13 évvel ezelőtt azzal a céllal hoztam létre a vauvau-t, hogy megváltoztatom a kutyafotózásról alkotott képet. Az őszinte, szívhez szóló , a kutyák valódi személyiségét bemutató képek elkészítése lett a hivatásom. Mára megtanultam az ehhez vezető biztos utat. Próbáld ki és csak akkor rendelj sorozatot, ha nem tudsz ellenállni a fotóknak…

Kutyaszeretet100%

Optimizmus 100%

Jó hangulat100%

Kiszolgálás100%

Hozzáértés100%

Minőség100%

Kiss Csanád

fotós

Kiss Csanád

Komáromi Ani

fotóasszisztens

Komáromi Ani

Studió

Magyarország első 100%-ban kutyabarát stúdióját már a kialakításkor úgy terveztük meg, hogy a kutyák és a gazdik is a legkényelmesebben érezzék magukat.A 130 nm-es stúdió minden bútora kutya kompatibilis, az ebek bárhová betehetik a lábukat.

A sminkszobában nem csak a gazdik, de a kutyusok is elvégezhetik az utolsó simításokat fotózás előtt. Emellett természetesen egy minden fotós igényt is kielégítő jól felszerelt stúdió.Hatalmas Loft ablakai nagyon világosak, a nagy belmagasság, a tágas terek segítik a munkát. Otthonos hangulata miatt mind a gazdik, mind a kutyák hamar feloldódnak.